A
Arrós de peix amb albergínia
B
Barandada de bacallà
Brownie
Budin de plàtan
C
Canelons fred de Tonynia
Coca de Trempó
Conxites amb Gambes
Crema de Col-i-Flor
E
Estofat mongetes roges
F
Fideuà
G
Pepparkakor (Galletes d'espèecies)
Galetes de xocolata
Gazpacho
J
Janssons Frestelse
M
Magdalenes
Mandonguilles
Massa de pizza
Mermelada de pruna
Mermelada de taronja
Mojo Picón
Mousse de Xocolata
Mousse de Préssec en Almívar
P
Pancakes
Pasta ràpida estil Magui
Pastís Xocolata Kristin (sense farina)
Patata amb xampinyons i Espàrrecs
Pepparkakor (Galletes d'espèecies)
Pesto
Poll à la crême
Porro-Espinàques amb Macarrons
R
Reserva I
era
S
Scaher Torte
Seitons en vinagre
Sopa de mongetes
T
Tàrtar, salsa de peix
Tapenada
Trufes de Xocolata
ingredient
250 ml / 1 cup
mantega
250 g
8 oz
arrós
200 g
6 1/2 oz
farina
150 g
4 3/4 oz
sucre
225 g
7 oz
panses
170 g
5 1/2 oz
xocolota
100 g
3 1/4 oz
oli d'oliva
225 g
7 1/2 oz
llet
258 g
8 3/5 oz
llevat Royal (15 ml)
16 g
1 cup = 250 ml
1 cullerada = 20 ml
1 culleradeta = 5 ml
1 oz = 30 g
Conversions
|
Conversions 2
|
Conversions 3