Macarrons amb Porro-Espinaques
Ingredients (2 pers.)
1 porro (1cm diàm. aprox.) |
400gr paquet espinques congelades |
40cl nata líquida light (4% mat. gras.) |
250 gr de macarrons |
Recepta
Es talla el porro en petit. Es posa a fregir amb unes gotetes d'oli en un cassó amb tapa a foc mitjà. Quan comença a daurar, s'afegix les espinaques (si estan congelades directament sense descongelar). S'espera a què es desongelin, es sala. (En aquest punt si es volgués guardar coneglat se'n pren una part i es pot congelar per a un altre dia). S'hi afageix la nata líquida. Es posa aigua a bullir, mentre es deixa reduir la salsa. Es bullen els macarrons i un cop esocrreguts es mesclen per 2-3 minuts els macarrons amb la salsa a foc baix.
Es pot acompanyar amb formatge parmesà ratllat.
Si s'ha guardat congelat el porro i les espinaques congelades, nomès farà falta fer-ho coure descongelat amb la nata líquida.