Mousse de Xocolata (extret d' aquí)

Ingredients (per a 6 gots de 150 ml de capacitat cadascun)

Per als gots de xocolata:Per a la mousse de xocolata:
cobertura de xocolata negra del 64% de cacau 200 g de xocolata negra del 52% de cacau
75 g de mantega
4 ous
3 cullerades grans de sucre glaç
250 ml de nata líquida per muntar
Preparació
Per als gots de xocolata:

Primer de tot, es fon la xocolata (al bany Maria). Si ho feu al bany Maria tingueu molta precaució amb l'aigua!! Que no us caigui cap esquitx d'aigua a la xocolata, ja que la malmetria i no podríeu aconseguir la duresa i brillantor desitjades

Si no, simplement passeu a omplir la flamera amb la xocolata desfeta, tot procurant que quedin totes les vores ben recobertes, i a continuació es buida tot colpejant la flamera per tal que caigui la xocolata sobrant. Es repeteix el mateix procediment per a totes les flameres i es reserven al congelador fins que la xocolata hagi solidificat. I a continuació, es desemmotllen i es reserven.

Per a la mousse:

En un bol gran, s'hi barreja la xocolata amb la mantega i es posa dins un bany Maria tot remenant fins que la barreja es desfaci completament.
Es retira del bany i es deixa refredar a temperatura ambient.
Mentrestant, es munta la nata líquida fins formar pics ben ferms i es reserva a la nevera.
Després, es separen les clares dels rovells. Els rovells, s'afegeixen a la mescla de la xocolata desfeta ja una mica refredada (que no es coguin els ous) i es remena amb una espàtula fins que quedin ben incorporats.
Per altra banda, es col·loquen les clares dins un bol al bany Maria i s'escalfen fins 65oC tot remenant (o fins que es comencen a coure, tornant-se blanques, compte!). Quan arribin a aquesta temperatura, es retiren del foc i amb l'ajuda de les barnilles elèctriques es munten durant uns 8-10 minuts fins que quedin ben muntades. A continuació, s'hi afegeix el sucre glaç fins que quedin ben brillants.
S'incorporen les clares muntades a la barreja de la xocolata, en 3 vegades tot remenant suaument amb una espàtula.
Finalment, s'hi afegeix la nata muntada, també en 3 incorporacions i remenant amb cura.
Es deixa reposar a la nevera un mínim de 30 minuts i a continuació, amb l'ajuda d'una màniga pastissera s'omplen els gots.
Es decoren amb un detall de xocolata i uns trossets de maduixa i es reserven a la nevera fins al moment de servir.

Bon profit!